Akcija!

Autoklavas 37Ltr

410.00 399.00

Autoklavas yra puodas/įranga, kuriame galima konservuoti mėsą, paštetus, marinuotas daržoves, vaisius, uogas, padažus, kompotus ar uogienes. Pagamintas iš nerūdijančio plieno, naudojant šiuolaikines pjovimo lazeriu ir  argono suvirinimo technologijas. Aparato apačioje yra sumontuotas kranas, per kurį išleidžiamas vanduo, baigus konservavimą. Slėgio ir temperatūros rodmenis galima stebėti dangtelyje esančiame termometre ir monometre. Pats dangtis yra kupolo formos, kad slėgis pasiskirstytų vienodai visame autoklave. Aparato dugnas yra 3mm storio ir yra tinkamas visų tipų kaitlentėms: dujinėms, elektrinėms, indukcinėms, keramikinėms.

Autoklavas iš nerūdyjančio plieno naudojamas mėsos žuvies ir daržovių koncervų gamybai, talpa 37ltr. Komplektacija: termometras, manometras, apsauginis vožtuvas, ventilius.

Į autoklavą telpa stiklainių: 0,5L -21vnt.; 1L -15vnt.; 3L-2vnt.

Instrukcija

Receptų knygutė

Neturime

Aprašymas

Autoklavo svoris – 12,5kg. Maistinis nerūdijantis plienas AISi 430.
Bendras aukštis 62cm.
Sienelių storis 2mm, dugno 3mm.
Dugno Ø 29cm, dangčio Ø 37,5cm

Komplektacija:

  • Hermetiškas puodas su dangčiu, termometru ir monometru.
  • Kasetė stiklainiams, skardinėms sudėti.
  • Receptų knyga (rusų kalba).

Autoklavas – puodas/įranga, skirta natūralių maisto produktų gamybai/konservavimui dideliame slėgyje. Galima gaminti įvairios mėsos konservus, paštetus, marinuotas daržoves, kompotus ir net uogienes.

Autoklavai turi daug privalumų, lyginant su tradiciniu konservavimu:

  • taupo laiką ir sutrumpina gamybos laiką mažiausiai du kartus;
  • labai patogu, nes autoklave nereikia stiklainių sterilizuoti, o naminiu būdu – būtina kiekvieną;
  • maistas iš autoklavo yra visiškai termiškai apdorotas ir saugus. Gaminiai apdorojami 100C ir daugiau laipsnių temperatūroje;
  • ilgas produkto galiojimo laikas. Kai kurių produktų galiojimo terminas  net iki 2 metų.

Papildoma informacija

Svoris 14 kg