Ketaus emaliuotas troškinimo indas
Raudonas puodas su dangčiu – ilgaamžiškumo ir patvarumo garantas. Puodo korpusas pagamintas iš ketaus, išorė padengta blizgiu emaliu, vidus padengtas matiniu emaliu. Matinis emalio sluoksnis apsaugo vidinį paviršių nuo rūdžių ir kartu užtikrina, kad gaminamas maistas neprilips prie kraštų. Puodas turi plačias rankenas, todėl jį patogų paimti su pirštinėmis. Puodas įkaista lėtai, tačiau išlaiko šilumą stabilią iki 4 valandų. Atlaiko ir itin aukštą temperatūrą iki 450 laipsnių. Šiuose puoduose verdamos pačios skaniausios košės, sriubos, padažai, troškiniai. Puikiai tinka kepti duoną ar plokštainį.
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų nėra.